A apărut o carte deosebit de revelatoare:
„Femeia interzisă vorbește: Conversații cu Maria Magdalena.
În aceasta se discută natura și interacțiunea energiilor masculină și feminină, toate acestea fiind privite de la nivel de suflet.
Sunt informații nu numai interesante, ci și necesare, care oferă explicații despre cum funcționăm atât ca bărbați și femei care avem în interior ambele energii (feminină și masculină), cât și în dinamica dintre noi.
Cartea Istoria reală a Pământului” - Ediția 1 revizuită 2018 este disponibilă începând cu 13 august 2018.
Cartea Viața la Frontiera Cunoașterii: Creștere personală și dezvoltare spirituală” - Ediția a 2-a, 2018
este disponibilă din data de 16 iunie 2018.
Vești bune: avem tarife bune la curier rapid:
16 lei (primul kg), 18 lei (1,01-5 kg), 23 lei (5,01-15 kg). Mai multe detalii pe pagina de finalizare a comenzilor.
Cartea Transformări Planetare și Perspective: Mesaje de la Fondatori” - Ediția a 2-a revizuită și adăugită 2018 este disponibilă începând cu 21 martie 2018, revizuită complet și cu ilustrații noi față de ediția în limba engleză.
Cartea „Integrarea Sufletului” este disponibilă din nou începând cu 24 aprilie 2017,
ca Ediția 1 revizuită și adăugită cu câteva ilustrații - le puteți vedea aici .

Femeia Interzisă Vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe)

Varianta PDF - Femeia Interzisă Vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe)Imprimare - Femeia Interzisă Vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe)Adresă e-mail - Femeia Interzisă Vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe)

Conversații cu Maria Magdalena

* numele autoarei se citește: [‘kri-bă] – accent pe prima silabă

219 pagini, format 14,5 x 20,5 cm
Traducere: Ada Cocoș
Corectură și adaptare: George Acu
Dată apariție: 13 februarie 2019
ISBN 978-606-94421-3-5
30,00 lei (reducere 10%)
27,00 lei

Prezentare

În tradiția creștină, Maria Magdalena a fost privită drept „femeia interzisă”: sălbatică, liberă și păcătoasă. Această carte conține atât un dialog cu Maria Magdalena, cât și mesaje primite de la ea, transmise de Pamela Kribbe (PhD). Este vorba despre energiile masculină și feminină, relații, sexualitate și vindecare. În aceste învățături Maria Magdalena vorbește cu o voce clară și iubitoare, care uneori este directă și conflictuală, dar cel mai adesea compasională, apreciind foarte mult natura umană.

Maria Magdalena spune că atât în bărbați, cât și în femei, există o energie feminină interzisă, care are de a face cu simțirea, intuiția și inima. În aceste zile și vremuri, ambele sexe sunt invitate să conștientizeze prezența acestei energii și să vindece vechea rană a separării dintre ele. Astfel, vom învăța să ne ascultăm iarăși șoaptele inimii și să ne reconectăm cu sufletul nostru.

Cuprins detaliat

Introducere

Partea I: Conversații cu Maria Magdalena

Capitolul 1 – Femeia interzisă
Capitolul 2 – Femeia rănită
Capitolul 3 – Energia masculină a inimii
Capitolul 4 – Umbra energiei feminine
Capitolul 5 – Vindecarea rănii feminine: trei etape
Capitolul 6 – Înțelepciunea feminină: reconectarea cu intuiția
Capitolul 7 – Vindecarea rănii masculine: trei etape
Capitolul 8 – Sexualitatea la nivelul inimii

Partea a II-a: Transmisiuni prin channeling de la Maria Magdalena

Capitolul 9 – Puterea abdomenului
Capitolul 10 – Cum puteți să vă eliberați dintr-o veche închisoare
Capitolul 11 – Recâștigarea propriei voastre puteri
Capitolul 12 – Acceptarea furiei
Capitolul 13 – O definiție nouă a masculinității
Capitolul 14 – Acceptarea individualității
Capitolul 15 – Suflete bătrâne
Capitolul 16 – Deschiderea canalului propriu
Capitolul 17 – Esența a tot ce înseamnă vindecare
Capitolul 18 – Poarta
Capitolul 19 – Relații bazate pe recunoașterea dintre suflete
Capitolul 20 – Trei etape până la o relație iubitoare
Capitolul 21 – Ce este mare și ce este mic în voi
Capitolul 22 – Sexualitatea tandră
Capitolul 23 – Conectarea inimii cu abdomenul

 

Fragment din carte

fragmente din Capitolul 4 – Umbra energiei feminine

Atât energia feminină, cât și energia masculină au câte un aspect bazat pe ego și câte unul centrat pe inimă. Am vorbit despre energia masculină opresivă, agresivă ca fiind în opoziție cu energia masculină iubitoare și centrată pe inimă. Aceasta este o distincție clară. Însă atunci când vine vorba despre energia feminină, am menționat doar calități precum empatia, sensibilitatea, capacitatea de conectare și conștiința unității. Acesta este aspectul centrat pe inimă al energiei feminine. Cum arată latura întunecată, aspectul bazat pe ego?

La fel ca energia masculină, energia feminină se poate manifesta dintr-un ego ce are la bază teama. Umbra energiei masculine ne este mult prea familiară și ar putea părea că energia feminină nu este decât o victimă a acesteia și că are numai calități luminoase. Însă, la fel cum energia masculină este mai mult decât duritate, conflict și control, energia feminină nu constă doar din iubire, sensibilitate și empatie. Și energia feminină are un aspect de teamă și posesivitate.

Atunci când femeile își exercită puterea asupra bărbaților, aceasta se exprimă în principal ca o dorință de a poseda energia acestora. Când psihicului femeii îi lipsește conștiența de sine și stima de sine, acesta își dorește un partener masculin care să îi ofere energie vitală. În ea există un gol, o slăbiciune, un aspect pasiv care o sperie. Ea dorește să umple golul cu energia vigorii, vitalității și creativității. Psihicul feminin imatur simte că are nevoie de un bărbat pentru a fi întreg. În esență, este responsabilitatea ei să fie un eu dezvoltat complet, un individ independent, liber și creativ. Dar, în același timp, femeia se teme de puterea care dorește să prindă viață în ea, pentru că dacă permite acestui lucru să se întâmple, va trebui să taie un „cordon ombilical” interior care o conectează cu Întregul, cu „pântecul cosmic”, din care s-a simțit cândva parte. Și nu își dorește asta – cel puțin nu încă.

Permiteți-mi să clarific expresia „pântec cosmic”. Uterul oferă o stare de securitate deplină și de lipsă de granițe. Aceasta este o condiție fizică înainte de naștere. Dar există și un pântec cosmic din care ați ieșit, ca suflet. Atunci când ați fost creați ca suflet individual, v-ați desprins de Întregul cu care erați în fuziune și care vă oferea un cocon natural. Nașterea voastră ca suflete individuale a cauzat o traumă primordială. Aspectul vostru masculin era aspectul dornic de aventură, de progres, care a inițiat nașterea voastră. A dorit să trăiască experiența individualității și să o descopere.

Aspectul vostru feminin a fost cel care a dat înapoi și care a dorit să rămână conectat la Unu, la Sursă; s-a opus desprinderii. Trauma nașterii voastre cosmice vă afectează mai cu seamă latura feminină, unde declanșează nostalgia după sferele cerești, transcendență, fuziune și contopire în ceva mai cuprinzător.

Energia masculină a fost direcționată mai mult spre sine și a putut să își găsească individualitatea specifică prin ruperea față de Sursă. Pentru energia masculină, această rupere față de Unu promitea o călătorie care merita efortul, evoluția sufletului, extinderea limitelor și trăirea experienței libertății.

Pe parcursul întregii călătorii a sufletului, ambele aspecte oferă o contribuție la fel de importantă: dorința masculină de libertate și individualitate și aspirația feminină spre transcendență și unitate. Aceștia sunt cei doi poli esențiali care fac posibilă crearea universului; ambii sunt necesari. Atunci când sunt în echilibru, viața este o interacțiune animată între starea de a fi conectat(ă) și individualitate, un amestec minunat de securitate și aventură.

 

fragment din Capitolul 23 – Conectarea inimii cu abdomenul

Să ne întoarcem acum la ceea ce se petrece în fazele inițiale ale relațiilor de iubire. Oamenii sunt purtați adeseori de o forță primară. Faptul de a fi îndrăgostit de cineva este de necontrolat. Vi se întâmplă, pur și simplu, mai mult sau mai puțin. Sunteți depășiți de asta. Sunteți atrași profund de altcineva, iar acest lucru vă forțează să vă desprindeți de orice fel de măsuri de siguranță ați fi luat și de barierele pe care le-ați fi creat. Sunteți invitați să vă deschideți și să vă arătați vulnerabilitatea partenerului/partenerei. Dacă el sau ea face același lucru, acesta poate fi începutul unei întâlniri minunate și înflăcărate. Atunci când doi oameni se apropie mai mult și își împart viața, atracția inițială va fi transformată treptat într-o iubire mai pământească. Aceasta este o iubire care este dispusă să se confrunte cu aspectele mai întunecate ale celeilalte persoane și să găsească o cale de a le gestiona. Pentru mulți oameni, aceasta este o etapă foarte dificilă. Fluxul inițial de atracție și de a fi îndrăgostit este calea de intrare, permițându-vă accesul la toate nivelele care vă pot conecta cu altcineva.

Mai devreme sau mai târziu, veți fi confruntați cu aspecte ale partenerului/partenerei care nu vă plac și care vă întristează sau vă supără. Însă partenerul/partenera nu este „salvatorul” vostru/„salvatoarea” voastră. El sau ea nu este cel/cea care să vă întregească sau care să vă mântuiască. Este necesar să mergeți pe calea proprie, indiferent de cât de apropiați ați fi de cineva. Aceste revelații interioare evoluează pe măsură ce relația se dezvoltă și vă forțează să vă confruntați cu propriul întuneric, cu dorința subconștientă pentru o iubire atotcuprinzătoare și cu tendința de a dori ca partenerul/partenera să v-o ofere. Așadar, vedeți că o forță naturală precum îndrăgostirea creează mai întâi o stare de extaz, iar apoi vă „forțează” să priviți mai în profunzime, să mergeți de la lumină la întuneric. Prin întuneric nu fac referire la ceva greșit sau rău, ci la aspecte ale ambilor parteneri cărora nu li s-a oferit încă șansa de a ieși la lumină. Dacă aveți încredere în forțele din propriul abdomen –în dorințele și pasiunile voastre– și dacă adăugați la aceasta conștiința de observator, care este vigilentă și nu judecă, inițiați transformarea interioară pe care o poate aduce o relație profundă. Extazul și conștiința se împletesc. Creați împreună un dans de o mare profunzime. Acest dans are și aspecte mai puțin plăcute, dar ce obțineți este autenticitate între două persoane – o iubire reală, bine fondată.

 

Acest fragment poate fi distribuit cu condiția să se menționeze cartea din care face parte („Femeia interzisă vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe)”) și un link spre această pagină - https://www.proxima-mundi.ro/carti/femeia-interzisa-vorbeste

 

Precizări comenzi

Informații importante legate de expediere și returnare:

* Conform OUG 34/2014 - Art. 14, alin. (2) , după recepționarea comenzii, aveți dreptul, în termen de 14 zile calendaristice, să returnați produsele comandate fără ca ele să fie deteriorate din cauza utilizării, suportând integral cheltuielile de retur.

* De regulă, coletele comandate prin curier rapid sunt trimise a doua zi. Facem efortul să expediem comenzile cât mai prompt cu putință. Din această cauză, în cazul în care vă răzgândiți după efectuarea acestei comenzi, vă rugăm să ne anunțați imediat, în decursul zilei de azi (la https://www.proxima-mundi.ro/contact) sau ca răspuns la acest mesaj, ca să nu o mai expediem. În cazul în care, din diferite motive, după acest interval, refuzați să ridicați coletul comandat și expediat deja, acest fapt ne produce cheltuieli de expediere colet dus-întors, care sunt responsabilitatea clientului. În consecință, în cazul acelor clienți care astfel acumulează debite (la transportul comenzilor refuzate după trimiterea lor și neanunțarea noastră în intervalul specificat mai sus), ne rezervăm dreptul ca pe viitor să le mai onorăm comenzile abia după achitarea prealabilă a debitului restant creat prin neridicarea coletelor comandate.

* În cazul în care unul (sau mai multe) dintre produse ajunge la dumneavoastră deteriorat, vă rugăm să ne contactați la www.proxima-mundi.ro/contact pentru a stabili condițiile returului.

Procedura de expediere a coletelor:

* Costuri transport prin curier rapid DPD:
16 lei primul kg; 18 lei între 1 și 5 kg; 23 lei între 5 și 15 kg; 12 lei taxă fixă suplimentară pentru localitățile care nu se află în zona de acoperire DPD - consultați lista acestora aici.

De regulă trimitem coletul a doua zi lucrătoare după primirea comenzii, iar durata ajungerii coletului la destinație prin DPD este de 2-4 zile lucrătoare. În ziua livrării, curierul vă va trimite inițial SMS și ulterior vă va căuta la telefon pentru livrarea coletului la adresa pe care ați furnizat-o atunci când ați făcut comanda. Corectitudinea și completitudinea datelor furnizate (adresă, telefon etc.) sunt responsabilitatea dvs.

 

Procedura curierului de livrare a coletelor:
De îndată ce coletul a ajuns la depozitul curierului, corespunzător localității dvs., acesta face 2 încercări de livrare, după care, coletul se reîntoarce la depozitul respectiv și mai stă acolo încă 7 zile calendaristice, timp în care mai poate fi totuși ridicat de către dvs. Dacă nu este ridicat nici în aceste 7 zile calendaristice, după expirarea lor el se întoarce retur, iar Editurii i se impută transportul dus-întors - fapt care vă creează un debit față de Editură.
Important!
La primirea coletului, verificați-i cu atenție conținutul și asigurați-vă că este în regulă, înainte de a semna de primire. Altfel, în caz că semnați de primire și constatați ulterior nereguli în legătură cu conținutul coletului, se consideră că este responsabilitatea dvs., iar reclamațiile ulterioare nu sunt luate în considerare de către curier.

În cazul expedierilor internaționale:

* Livrările în exteriorul României se fac cu plata anticipată, conform celor mai avantajoase tarife de care dispun companiile terțe cu care colaborăm, exprimate în lei. După lansarea unei comenzi internaționale, veți fi anunțați prin email despre opțiunile de plată în avans acceptate.


* După expedierea coletului, responsabilitatea recepționării acestuia vă aparține dumneavoastră.
* Retrimiterea coletelor care nu sunt ridicate de dvs. se poate face ulterior numai cu achitarea anticipată a primei expediții, adică transport dus-întors + alte taxe colaterale (magazinaj etc.) = între 13-45 lei.
* Ne rezervăm dreptul ca, pe viitor, să nu mai deservim persoanele care nu își achită debitele de transport provocate prin neridicarea [la timp a] coletelor.